Sunday, April 15, 2018

KSA Teambuilding ( Part 2 )


 " KSA Together we unite "  gabungan kakitangan KSA dari Kuala Terengganu , Dungun , Kemaman dan Selangor berkampung di Agro Resort Setiu.



berposing dulu sebelum acara main air bermula



Free style posing ..macam-macam gaya
 

 
 Partner dan kakitangan KSA



Khusyuk mendengar taklimat dari coach dari Agro Resort





 
ketenangan di tasik agro resort
 
 

Pertandingan merentasi tasik antara kumpulan

 
 wow ..bukan main hebat lagi setiap kumpulan yang berlumba-lumba untuk menjadi juara
 


Tahniah kepada kumpulan yang berjaya menjadi juara



Tahniah kepada kumpulan yang menjadi Naib Juara 



Tahniah kepada kumpulan yang mendapat tempat ke 4 


Tahniah kepada semua kumpulan yang berjaya. Secara keseluruhannya program teambuilding ni adalah antara program yang berjaya merapatkan hubungan antara sesama staff KSA untuk lebih maju jaya di masa hadapan.

Wednesday, March 28, 2018

KSA Teambuilding 2018 ( Part 1 )




Alhamdulillah ..kita bertemu lagi dalam post yang terbaru setelah lama menyepi. Maklumkan koja banyak tak sempat nak update. Bersempena tahun baru 2018, baru-baru nie KSA telah mengadakan satu teambuilding utk merapatkan saf staf-staf lama dan yang baru. Jom pakat tengok gambar-ganbar yang sempat di snap.


 
 Tema tahun nie " Together We Unite "
 


Semua sedang khusyuk mendengar ceramah dari pakar motivasi yang dijemput khas 









hai..lama plak celoteh dia , bila nak abis nie


Bersemangat dalam group masing-masing


We are the best ..boleh caya ke nie ..




Gaya bebas ..we will fight


Bergambar dulu sebelum perlawanan sebenar di dalam air



peralatan-peralatan yang disediakan
 




Instructor sedang menunjukkan cara-cara membuat rakit . Lepas ni kena buat sendiri lah plak.
 


Semangat kesukanan dan kerjasama antara satu sama lain

ok setakat ni dulu ...nantikan group mana yang akan berjaya menjadi johan kumpulan .. together we fight and we unite
Copyright© All Rights Reserved Tetuan Khairul Sofian Anuar co